Het Winkelkerkhof

Oudkerkhof 28
Oudkerkhof 28

Het goede nieuws: De Lijnmarkt is weer een leuke straat! Was het een paar maanden geleden nog diepe ellende, met veel leegstand, inmiddels zijn er wat aardige winkels bijgekomen en staat er nog maar 1 winkel te huur. Er staan nog twee panden leeg maar die hebben een huurder, dus dat komt helemaal goed.

Minder goed nieuws is dat het Oudkerkhof, vroeger ooit wel eens vergeleken met de Amsterdamse P.C. Hooftstraat vanwege de luxe winkels (maar is dat eigenlijk nog de winkelstraat die het ooit was?) er op dit moment niet bepaald florissant bijligt. Maar liefst 7 leegstaande panden telde ik vanmiddag op mijn rondje. Een paar weken geleden waren dat er zelfs nog 9, maar D-stressed en Rob Peetoom zijn inmiddels open.

Hier de trieste collage van winkels (naast die hierboven) die heel graag weer gebruikt willen worden:

Kom ondernemers, en ondernemersvereniging, doe er wat aan! Dwing de vastgoedcowboys de huren wat te verlagen, adverteer, doe eens aan popup (winkel of galerie) om het Oudkerkhof weer de allure te geven die het verdient. Dit is ZO jammer van deze mooie straat! Want als jullie meer bezoekers naar Utrecht willen halen, moet je ze ook wel wat te bieden hebben…

En nee, horeca zit er al genoeg dus dat hoeft niet. šŸ™‚

Een gedachte over “Het Winkelkerkhof

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s