Aanbieding Visie – 30 januari – kom je ook?

 

Stadsplateau en Utrecht CS entree. 000

Onze visie blijkt een snaar te raken bij vele bewoners en liefhebbers van de binnenstad. De teller van de onze petitie staat momenteel net onder de 1500 ondertekenaars. Daarnaast hebben we via de mail veel steunbetuigingen ontvangen. Dat doet ons goed.

Op 30 januari gaan wij onze visie officieel aanbieden aan wethouder Anke Klein. We doen dit om 13.00 in het Stadskantoor. Je bent van harte welkom als je er bij wilt zijn.

Inmiddels zijn we ook uitgenodigd om met de gemeente in gesprek te gaan over het opstellen van de Omgevingsvisie. Dat wordt een heel proces en hoe het precies wordt ingestoken is nog niet bekend, maar we zitten aan tafel!

We lijken bekend te raken, ook bij het Wijkbureau. Toen een aantal van ons zich onlangs als bewoner had opgegeven voor een bijeenkomst over “wonen in de binnenstad”, georganiseerd door de binnenstadsportefeuillehouders van Groen Links en Partij vd Dieren, stond er ineens “Actiegroep Binnenstad 030” onder onze naam op de naamsticker. 🙂
Tijdens de discussie, waar o.a. evenementen, laden en lossen, sociale woningbouw, diversiteit in bewoners, huizensplitsing en andere van onze speerpunten aan de orde kwamen, kwamen er ook enkele (knel)punten voorbij die wij niet hebben benoemd: parkeren in de binnenstad voor bewoners en de energietransitie. Daar gaan we eens over nadenken!

Foto: George Ino op Flickr.

4 gedachten over “Aanbieding Visie – 30 januari – kom je ook?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s