Uit je plaat voor je naar kantoor gaat!

redd-angelo-393005-e1514973826718-800x500

Wat een leuke titel. De bedoeling was dat het fenomeen ‘ochtendrave’ ook in Utrecht mensen wakker zou maken voordat ze naar kantoor (of andere baan) zouden gaan!

Maar op welke manier en WIE werden er dan wakker gemaakt?

Op de website van In de Buurt was te lezen dat 8 maart in de werfkelder op de Oudegracht 230 om 6.15 de ochtendrave zou beginnen. Super idee natuurlijk, maar niet voor de mensen die er boven wonen. Zij zouden niet de €26,50 entree te hoeven betalen, maar kregen wél gratis een ochtendrave in huis. Wat fijn! Maar ja, past natuurlijk wel in het plaatje ‘mensen wakker maken voordat ze naar kantoor gaan’, haha.

Na een kort onderhoud met de gemeente werd de ochtendrave enigszins aangepast. De live saxofonist werd afgezegd en de dj met de ‘ravemuziek’ vervangen door een silent disco. Superleuk idee.

Wil je volgende keer zelf ook naar de ochtendrave in Utrecht? Dat kan. De volgende editie zal niet meer in de werfkelder zijn, men wilde toch liever een echte rave hebben, dus is men nu op zoek naar een andere locatie. Voor meer info: zie eventbrite.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s