Stem op een partij met hart voor de Binnenstad en haar bewoners!

Misschien heeft u de flyer van Actiegroep Binnenstad030 al in de bus gehad. Zo niet: deze is er uiterlijk maandag. (Als u in de Binnenstad woont, tenminste)

Natuurlijk heeft Actiegroep Binnenstad030 al voor elkaar gekregen dat er mooie moties bij de gemeenteraadsvergadering boven tafel kwamen, dankzij onder andere GroenLinks, SP, PvdA en Partij voor de Dieren, die er voor zorgden dat het horecakader daadwerkelijk niet volledig doorgaat in onze mooie binnenstad.
Zo kunnen we verder om voor dit unieke stukje stad een plan te schrijven dat op maat gemaakt is.  Maatwerk om een goede balans tussen wonen, werken, winkelen en uitgaan te creëren én te bewaken.

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. We hebben voor u een analyse gemaakt van alle partijprogramma’s en daarbij gekeken naar een zevental onderwerpen die de leefbaarheid van de binnenstadbewoners moeten waarborgen. De onderwerpen zijn: horeca, groei van de stad, toerisme, openbaar groen, ondernemen, evenementen en veiligheid. Alle partijen kregen van ons een vragenlijst met vragen over deze onderwerpen, toegespitst op de binnenstad. Helaas hebben weinig partijen (ondanks herhaaldelijk herinneren) gereageerd. Ook hebben we gekeken naar welke partijen welke moties hebben gesteund over leefbaarheid in onze binnenstad.

Dit leverde ons het onderstaande.
En nu is aan u de vraag:

analyse

 

2 gedachten over “Stem op een partij met hart voor de Binnenstad en haar bewoners!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s